Bij Bowie Medical vindt u inrichtingen (zetels, massagebanken, tabourets, etc), speciale apparatuur zoals dermabrasie-, laser- en anti-agingsystemen (apparaten en hoogwaardige, hoog geconcentreerde preparaten). Tevens vindt u bij ons cosmetica, cosmeceuticals, etc.

Pedicures, schoonheidsspecialistes, manicures en andere professionals in de verzorging en esthetiek kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse benodigdheden, meer dan 3.000 artikelen voor uw dagelijkse praktijk vindt u in ons assortiment. U kunt bij ons bestellen via telefoon, e-mail of direct in onze volledige webwinkel, waar u ook verdere details omtrent ons gamma terug zult vinden.

In onze winkel en toonzaal in de Kempen (Turnhout, makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en de wagen, eenvoudig voor de deur parkeren) kunt u producten direct ophalen tijdens onze ruime openingsuren! Bowie Medical is dus uw totaalleverancier voor verzorgende beroepen!

Winkel en toonzaal:

Brugstraat 51
2300 Turnhout
Tel: (+)32 (0)14 237724
info@bowiemedical.be

Openingsuren van onze ruime toonzaal en winkel :

maandag t/m vrijdag van 09.30h tot 17.30h
zaterdag van 09.30h tot 13.30h

Bowie Medical staat voor:

- Ruime keuze
- Beste prijs in alle kwaliteitsniveaus
- Topservice
- Eigen bezorgdienst
- Eigen technische dienst
- Pakketbezorging door geheel België en Luxemburg


Deze website is bedoeld voor professionelen in de medische sector. Verkoop aan particulieren van steriel medisch materiaal is verboden. De verkoop van medische hulpmiddelen is bepaald door art. 10bis van het KB van 18/03/1999. De verkoop aan artsen en verpleegkundigen is eveneens vastgelegd in het MB van 18/05/2005.