FOOTLOGIX® HYDRATERENDE HANDMOUSSE & COMFEEZE BY FOOTLOGIX™ HERSTELSANDALEN

18/06/2024 13:04

INTRODUCTIE VAN ONZE NIEUWSTE INNOVATIES - FOOTLOGIX® HYDRATERENDE HANDMOUSSE & COMFEEZE BY FOOTLOGIX™ HERSTELSANDALEN


We zijn verheugd om niet één, maar twee baanbrekende toevoegingen aan ons assortiment te introduceren. Na jaren van toegewijd onderzoek en de ontwikkeling van meerdere prototypes, zijn we verheugd om eindelijk nieuwe producten te onthullen waar we echt trots op zijn.
HYDRATERENDE HANDMOUSSE

Footlogix® heeft onze expertise in huidhydratatie uitgebreid naar een andere essentiële huidverzorging - de handen. We introduceren Hydraterende Handmousse! De markt wordt overspoeld met veel producten die opscheppen over het vermogen om de huid te hydrateren, revitaliseren, opladen en zelfs opnieuw vorm te geven binnen een kort tijdsbestek.
Footlogix® Hydrating Hand Mousse is geen conventionele crème, balsem of lotion. Het is 's werelds eerste en enige cosmeceutische handmousse met Dermal Infusion Technology®. Traditionele handcrèmes, lotions en balsems zitten alleen bovenop de huid en bieden een "masker" van hydratatie. Ons afgiftesysteem voert actieve ingrediënten langs de hoornlaag naar de lagen van de opperhuid en helpt zo de gezondheid van de huid te herstellen. Deze technologie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van Footlogix® doordringen in de lagen van de opperhuid en de doelgebieden bereiken. De huid wordt gehydrateerd en behoudt haar vermogen om normaal te functioneren, wat resulteert in een gezonde, rustige huid.
Je zou bij jezelf kunnen denken - waarom een handproduct van voetverzorgingsexperts? De huid is het grootste orgaan van het lichaam en er zijn overeenkomsten tussen de huid van onze handpalmen en de huid van onze voetzolen, zoals:
DIKKE OPPERHUID:
Zowel de handpalmen als de voetzolen hebben een dikke opperhuid, de buitenste laag van de huid. Deze dikte heeft een beschermende functie en vormt een stevige barrière tegen externe elementen en stress.
HOORNLAAG:
De hoornlaag, de buitenste laag van de opperhuid, is verantwoordelijk voor de beschermende eigenschappen van de huid. Zowel op de handpalmen als op de voetzolen is deze laag goed ontwikkeld om constante wrijving en druk te weerstaan.
AFWEZIGHEID VAN HAARFOLLIKELS:
Zowel de handpalmen als de voetzolen hebben geen haarfollikels, waardoor ze zich onderscheiden van andere delen van het lichaam.
DE VOLGENDE GENERATIE HANDHYDRATATIE
In een wereld vol vette lotions, crèmes en balsems, komt hier de mousse!
Onze Hydraterende Handmousse zit boordevol krachtige ingrediënten, waaronder de vochtvasthoudende en hygroscopische krachtpatser Urea en Chelidonium Majusextract, en zal je huidverzorgingservaring onmiddellijk verbeteren.
Deze formule is licht, luchtig, trekt onmiddellijk in en laat geen vettig laagje achter. Het hydrateert effectief en verbetert de textuur en uitstraling van de huid dankzij het actieve ingrediënt - Chelidonium Majus Extract. Dit ingrediënt is antimicrobieel, anti-allergisch en ontstekingsremmend. Het wordt al heel lang gebruikt om de symptomen van eczeem, psoriasis en dermatitus te verlichten. Hyrdrating Hand Mousse is een van de enige producten in het Footlogix® assortiment met een delicate geur. Speciaal geformuleerd voor universele aantrekkingskracht. Hydraterende Hand Mousse zorgt niet alleen voor een kortstondige golf van vocht, het helpt voorkomen dat de huid uitdroogt, zelfs bij herhaaldelijk handen wassen.
Stap in een nieuw tijdperk met onze Hydrating Hand Mousse - het is tijd voor een revolutie in je handverzorgingsroutine en zeg vaarwel tegen een droge, uitgedroogde huid.
COMFEEZE BY FOOTLOGIX™ - DE ULTIEME HERSTELSANDAAL

Op het gebied van schoeisel zijn herstelsandalen uitgegroeid tot onbezongen helden die ongeëvenaard comfort en ondersteuning bieden aan degenen die ze dragen. In eerste instantie ontworpen voor atleten om het herstelproces na trainingen of wedstrijden te versnellen, gaan deze gespecialiseerde sandalen veel verder dan hun oorspronkelijke doel. Vandaag de dag worden ze door een veel groter publiek geprezen om hun gezondheidsvoordelen en comfort. Traditioneel eindigt de pedicure-ervaring en moeten de klanten op hun tenen rondlopen in de hoop geen vlekken te maken op de pas gelakte nagels, vaak met wegwerpslippers of papieren slippers die nooit op hun plaats blijven zitten.
Maak kennis met Comfeeze van Footlogix™, de sandalen die een revolutie teweegbrengen in voetverzorging en pedicure. Dit zijn geen gewone slippers; ze zijn ontworpen met de gezondheid van je voeten in gedachten. Wat maakt Comfeeze by Footlogix™ slippers tot een must-have voor iedereen die zijn voeten wil verwennen?
ONDERSTEUNING EN UITLIJNING
Wat de Comfeeze by Footlogix™ sandalen echt uniek maakt, is het innovatieve ontwerp met vijf tenen. Een ontwerpkeuze die niet alleen esthetisch maar ook functioneel is. Deze unieke functie biedt uitzonderlijke ondersteuning van de voetboog en een diepe hielcup, cruciaal voor het behouden van een goede uitlijning van voet en tenen. Het resultaat? Een betere balans en stabiliteit, essentieel voor yoga, ontspanning en dagelijkse activiteiten.

DOOR PODOLOGEN ONTWIKKELD

De Comfeeze by Footlogix™ sandalen zijn ontwikkeld met inbreng van podologen en zijn bedoeld om vermoeidheid en pijn te voorkomen die vaak optreden na een lange dag staan, wandelen of inspannende oefeningen. Ze ondersteunen een betere doorbloeding en circulatie en komen tegemoet aan de behoeften van mensen met een veeleisende levensstijl of specifieke voetaandoeningen.
ONTWORPEN VOOR COMFORT EN GEMAK
Zeg maar dag tegen het wegwerppapier en -katoen dat normaal gesproken tijdens pedicures tussen de tenen wordt gebruikt. Deze sandalen zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook waterdicht, waardoor ze perfect zijn voor spadagen of gewoon lekker luieren bij het zwembad. Ervaar verlichting van veelvoorkomende voetproblemen zoals Fasciitis Plantaris en overlappende tenen, terwijl u geniet van superieure schokabsorptie met het speciale composietmateriaal Comfeeze by Footlogix™. Deze universele gepatenteerde sandalen zijn meer dan alleen pedicuresandalen - ze houden de voet uitgelijnd voor de hele dag comfort.
MEER DAN ALLEEN PEDICURESANDALEN
Hoewel Comfeeze by Footlogix™ sandalen inderdaad de perfecte pedicure combinatie zijn, reiken hun voordelen veel verder dan de voetverzorgingsservice. Comfeeze by Footlogix™ sandalen zijn perfect voor professionele monteurs en doe-het-zelf pedicures thuis, en zorgen voor een gelijkmatige scheiding van de tenen voor het vlekkeloos aanbrengen van nagellak. Het universele gepatenteerde ontwerp betekent dat ze ideaal zijn voor iedereen die op zoek is naar superieure voetafwikkeling en de hele dag comfort. Of je nu een herstellende sporter bent, een professional die de hele dag op de been is of gewoon iemand die waarde hecht aan een gezonde voet, deze sandalen zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala van behoeften.
Categories