Geef ontharen een nieuwe betekenis met LYCON’s ongeëvenaarde Hot Wax!

06/06/2024 15:09

De Lycon hot waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, heel efficiënt in gebruik en 100% haarvrij resultaat! Geef een ongekende boost aan je salon met hét merk onder de professionele waxen.

Historie

In 1978 werd Lycon opgericht in Australië door de beroemde schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. De wereldwijde reputatie van LYCON-wax als de Crème de la Crème onder de waxen is welverdiend. Tegenwoordig wordt Lycon-wax gebruikt in meer dan 90 landen, vertrouwd door de allerbeste spa’s, schoonheidssalons en wellnesscentra voor een ongeëvenaarde ontharingservaring.

Waarom LYCON hot waxen?

Ze bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas en de toevoeging van verfijnde aromatische olie. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geur belevingen en zachte texturen een Wellness genot voor de zintuigen! Geschikt voor de meest stugge haren bij mannen en vrouwen.

De Hot waxen zijn eenvoudig aan te brengen op een lage temperatuur, waardoor irritaties en roodheid worden voorkomen. Met LYCON Precision Waxing worden haartjes al vanaf 1 mm lengte, inclusief wortels, vrijwel pijnloos volledig verwijderd.

Na een wax behandeling met de LYCON Waxen blijven de haartjes gemiddeld tussen de 3 en 6 weken weg, zonder hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. In tegenstelling tot scheren of epileren, zorgt waxen met LYCON voor een langdurig haarvrije en heerlijk zachte huid. Resultaat: een perfect gladde, haarvrije huid die zijdezacht en optimaal verzorgd aanvoelt.

LYCON Hot Wax kunnen vele malen opnieuw worden verwarmd, zonder dat dit invloed heeft op hun superieure grip, flexibiliteit of comfortabel gevoel. Ze zijn de metgezel van professionals voor perfecte Brazilian waxing en zijn absoluut het beste voor de delicate huid op het gezicht en de oksels!

LYCON is diervriendelijk

Bij LYCON zetten we de standaard voor ethische schoonheid. Onze belofte: we testen enkel op mensen, nooit op dieren. Met passie streven we naar ongeëvenaarde kwaliteit door gebruik te maken van de allerbeste ingrediënten. Dieren verdienen respect, en dat is waarom we resoluut voor diervriendelijke praktijken staan.

HYBRIDE film Wax LYCON

Hybride Film Wax vinden de perfecte balans tussen traditionele LYCON Hot Wax en LYCOtec Film Wax formules. Deze innovatieve formule combineert de inkrimpende werking van traditionele Hot Wax, waardoor zelfs haar vanaf 1 mm wordt verwijderd, met de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van LYCOtec film Wax.

Deze hybride Film Wax kunnen tot 5-6 keer op pas gewaxte huid worden aangebracht, zonder ongemak of irritatie. Dit biedt een unieke veelzijdigheid en efficiëntie tijdens het waxen. Met de Hybride Film Wax kunnen zelfs de meest delicate en gevoelige gebieden worden behandeld met optimaal comfort en effectiviteit.

Of je nu gaat voor de kracht van traditionele Hot Wax of de soepelheid van Film wax, met LYCON Hybride Film Wax heb je de ultieme oplossing voor een gladde, haarvrije huid binnen handbereik. Ontdek deze nieuwe standaard in waxen en ervaar een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en gebruiksgemak.

Categories