LYCON PRECISION WAXING

07/05/2024 09:47
Watch & Learn
Wil je meer leren over de LYCON waxing techniek en de voordelen van onze producten ontdekken? Kom dan naar een van onze gratis Watch & Learn sessies tijdens onze opendeurdag op zondag 2 juni.

Tijdens deze sessies kun je onze professionele waxers aan het werk zien en al je vragen stellen.

Meld je aan voor een Watch & Learn sessie:
Groep 1: 10.00 - 11.30 uur
Groep 2: 11.30 - 13.00 uur
Groep 3: 13.30 - 15.00 uur

Klik op het tijdstip om deze per mail aan ons te reserveren, per groep kunnen maximaal 6 personen deelenemen, dus zorg ervoor dat je erbij bent!
Train jezelf op weg naar meer succes!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen? Dan ben je bij Bowie Medical aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON-training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops voor zowel starters als ervaren wax professionals. Word een Full Body waxer of Brow stylist!

Klik hier voor de mogelijkheden
Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid
Word een LYCON waxprofessional en maak de overstap!

LYCON waxen zijn effectief voor alle haartypes, zelfs de meest stugge en fijnste haren, met gegarandeerd een 100% haarvrij resultaat!

Start nu en pofiteer van 10% introductiekorting, óók op de trainingen!

Voor elk huidtype en elke behandeling bieden we een geschikte waxsoort: kies uit de traditioneel sterke Hot wax, de LYCOjet voor alle donsharen, de voordelige Hybrid filmwax, of de LYCOtec voor de meest gevoelige huid en klanten met allergieën (vegan en zonder colofonium). Met LYCON onderscheid je jezelf van de rest en bied je een comfortabele behandeling zonder roodheid, huidbeschadiging of irritaties.

Geef je salon een ongekende boost met hét merk onder de professionele waxen.
Reeds decennialang stelt LYCON dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

LYCON is het meestgebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.
LYCON Hot Wax: kracht en efficiëncy in één foto.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
En als je nog niet overtuigd was van de kracht en efficiëntie van LYCON Hot Wax, bekijk dan deze foto van de LYCOjet Lavendel Hot Wax patch.

Deze wax verwijdert haartjes tot wel 1mm kort, met een zeer lage werktemperatuur. Dat betekent maximale resultaten met minimaal ongemak voor je cliënten.

Bovendien is LYCON Hot Wax zo zacht dat je hem zonder zorgen 5 tot 6 keer opnieuw kunt aanbrengen op hetzelfde gebied (al is dat waarschijnlijk niet nodig!).

Waarom kiezen voor LYCON Hot Wax?
? Verwijdert haartjes tot wel 1mm kort
? Vrijwel pijnloos door de unieke formulie
? Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid
? Bevat natuurlijke ingrediënten
? Verzorgt en hydrateert de huid
? Geeft een langduring resultaat, tot wel 6 weken
Op zondag 2 juni organiseren we weer onze voorjaarsopendeur!

Kom zeker langs en scoor exclusieve promo's en interessante info en workshops!

Meld je aan voor een Watch & Learn sessie:
Groep 1: 10.00 - 11.30 uur
Groep 2: 11.30 - 13.00 uur
Groep 3: 13.30 - 15.00 uur

Categories